SKILLS ONTWIKKELING.
LIEVER EEN GOEDE TRAINING 
DAN EEN SLECHTE DEAL.

SKILLS ONTWIKKELING.
LIEVER EEN GOEDE TRAINING DAN EEN SLECHTE DEAL.

MAATWERK

Onze skills trainingen zijn gebaseerd op maatwerkprogramma’s. Afhankelijk van het ervarings-, kennis- en skills niveau van het team en de individuele teamleden. Gebaseerd op een intake gesprek en briefing. Welke skills?

NEGO@SEA

Onderhandelen is topsport! In deze interactieve workshop aan het strand, brengen we jouw “ONDERHANDELINGS conditie” in topvorm. Hoe haal je, terwijl je MENTAAL EN FYSIEK onder druk staat, het beste uit jezelf en uit de deal?

QUICK WINS

Onderhandelen is onze specialisatie. Er zijn echter diverse situaties die niet specifiek over het maken van deals gaan en waarbij je onderhandelingskills kunt inzetten om je doel te realiseren. Deze specifieke skills hebben wij bij elkaar gebracht in ons Quick wins programma. Meer weten? Check dan onze website Quick wins.

ACCOUNT
MANAGEMENT FMCG

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhandelen en werken voornamelijk in de branche van Fast Moving Consumer Goods. In het voorjaar organiseren wij een Practitioner Leergang van 5 dagen waarin je alle essentiële competenties van het vak van accountmanagement leert. Meer informatie vind je op de Accountmanagement FMCG website.
OF GA JE LIEVER SAMEN EEN DEAL MAKING TRAJECT AAN? 
DEAL MAKING
MEER WETEN OVER INCOMPANY SKILLS TRAININGEN OP MAAT?
CONTACT
CONTACT
IdeeConsult
info@ideeconsult.nl
0654331709
KvK 9876543210