WIJ ZIJN ERVAREN, GEDREVEN EN HEBBEN MAAR EEN DOEL: MAXIMAAL RESULTAAT!

HENK JANSSEN

HENK 
JANSSEN

Zestien jaar ervaring in marketing, sales en general management binnen Food&Drug. (Nutricia, John West, Wella). Vanaf 1996 oprichter en eigenaar van Idee•Consult BV met als missie ‘mensen en bedrijven succesvoller maken gebaseerd op ‘anders denken laat anders doen’. Naast zijn vakinhoudelijke kennis en ervaring is Henk ook internationaal gecertificeerd NLP trainer. Henk is tevens auteur van het boek "Hoe vang je een rode haring?".

MARK VAN BEEK

MARK 
VAN BEEK

Zestien jaar ervaring in diverse commerciële en leidinggevende posities bij Pepsico en Beiersdorf. Vanaf 2012 oprichter en eigenaar van The Better Sales Company. Een organisatie met passie voor het ontwikkelen van commercieel talent. Mark is gecertificeerd trainer, Strategisch coach, One-Minute Coach en Insights trainer. Mark is auteur van het boek "Over Winnen".

JOHN KLINKHAMER

Achttien jaar ervaring in diverse commerciële en leidinggevende posities bij o.a. Unilever, Best Foods en Coca Cola. Vanaf 2008 oprichter en eigenaar van Brand Expand Europe. Een organisatie gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van innovatieve foodconcepten. Binnen deze werkzaamheden is John gespecialiseerd in Internationale onderhandelingen met Food Retail organisaties in Europa (Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland), Afrika en Azië.

LAURENT CHAMULEAU

Vijftien jaar ervaring als trainingsacteur. Oprichter en eigenaar van zijn bureau Luniek met als missie ‘persoonlijke groei’ door het aanbieden van een ‘persoonlijke leerervaring’. Sinds 2008 gespecialiseerd in het simuleren van onderhandelingssituaties met retailers. Laurent is afgestudeerd Agoog. Daarnaast is hij oprichter van het landelijk platform Trainingsacteursgezocht.nl, actief lid van de NVvT en vakcommissielid van het Nederlands Kwaliteitskeurmerk voor Trainers en Trainingsacteurs het NIVTTA.
1153

dealmaking
 trajecten

734

mensen 
getrained

68

opdracht
gevers

KENNIS MAKEN?
NEEM CONTACT OP
CONTACT
IdeeConsult
info@ideeconsult.nl
0654331709
KvK 9876543210
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram